Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-16 20:00:00

Balog Zoltán kemény üzenetet küldött Niedermüller Péternek

Nem kell kihaló fajokat védő igazolvány ahhoz, hogy magyarok, fehérek, heterok, keresztény nők és férfiak lehessünk - Balog Zoltán a Fidesz pártalapítványának az elnöke Orbán Viktor évértékelőjéről üzent a DK-s Niedermüller Péternek.

Balog Zoltán kemény üzenetet küldött Niedermüller Péternek

Balog Zoltán kormánybiztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke Orbán Viktor 22. évértékelőjén a miniszterelnök előtt beszélt. Megköszönte Dézsi Csaba Andrásnak - akit Borkai Zsolt lemondása után Fidesz-KDNP színekben nagy fölénnyel megválasztottak polgármesternek - hogy “Győrben helyre állította a keresztény-polgári nemzeti oldal becsületét”. Dézsit a Várkert Bazár közönsége nagyon megtapsolta.

De Balog Zoltán üzent a DK-s Niedermüller Péternek is, amikor arról beszélt: létformát jelent ehhez a közösséghez tartozni. A keresztények elleni gyűlöletkeltés sem a VII. kerületben, sem Budapesten, sem Brüsszelben nem elfogadható. (Niedermüller a VII. kerületi polgármester.) Balog Zoltán hangsúlyozta, hogy “mi magyarok, keresztények tiszteletben tartjuk az emberi méltóságot. Jó összetartozni, jó ide tartozni. Jó, hogy nálunk Magyarországon nincs szükség külön engedélyre, nem kell kihaló fajokat védő igazolvány ahhoz, hogy magyarok, fehérek, heterok, keresztény nők és férfiak lehessünk” - hangoztatta Balog Zoltán a Várkert Bazárban.

Ajánlom

További belföldi híreink