Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-15 18:48:00

Lehülyézte a Fidesz frakcióvezetőjét Baranyi Krisztina

"Ez hülye." - mondta Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere Gyurákovics Andreára, a Fidesz frakcióvezetőjére a csütörtöki testületi ülésen, ahol a kerület költségvetéséről tárgyaltak a képviselők.

Lehülyézte a Fidesz frakcióvezetőjét Baranyi Krisztina

Az ominózus mondat több mint nyolc órás ülés Facebookon elérhető felvételén is hallatszik, melyet az index.hu szúrt ki (a jelenet nagyjából 2 óra 50 percnél kezdődik). A videón az is hallható, hogy a polgármester ezután elnézést kért és azt mondta: bekapcsolva maradt a mikrofonja, a megjegyzését saját magának szánta.

Az Index megkérdezte Baranyit is, hogy mi történt csütörtökön, a polgármester azt mondta: Gyurákovics elképesztő hozzá nem értésről tett tanúbizonyságot az ülésen, ezért bukott ki belőle az a mondat, amit a bekapcsolva maradt mikrofon miatt mindenki hallhatott.

Sérti az ülés méltóságát Baranyi viselkedése, a költségvetés tárgyalása komoly dolog, ennek ellenére a polgármester most is folyamatosan alpolgármesterével, a kutyapárti Döme Zsuzsanna „Suzival” vihorászott, illetve a hozzászólókat minősítgette - így reagált az esetre Gyurákovics a Magyar Hírlap szerint.

atv.hu/index.hu

Ajánlom

További belföldi híreink