Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-12 12:55:00

Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz: napirenden a börtönbiznisz és Gyöngyöspata

A "börtönbiznisz", a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén.

Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz: napirenden a börtönbiznisz és Gyöngyöspata
Fotó: MTI

A kormánypárti képviselőcsoport az MTI-vel közleményben tudatta, hogy szerdán kezdődik a frakcióülése Balatonfüreden. A tanácskozáson felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, aki a kormány előtt álló feladatokról tájékoztatja a képviselőket. Emellett a frakció felkészül a tavaszi parlamenti ülésszakra.

Azt írták: az ülésen a tervek szerint napirenden lesz több olyan téma is, amely a magyar emberek igazságérzetét sérti.

"Ilyen a milliárdos iparággá vált börtönbiznisz, a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, ami a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatban merült fel, a gyöngyöspatai romák kártérítésével összefüggő kérdések, továbbá a bírói korrupció gyanúja, amelyet a Szeviép-ügy hozott felszínre"t

- ismertették.

Emellett a balkáni migrációs útvonalon erősödő feszültség, a közelmúltban szerveződött migránskaraván és röszkei áttörési kísérlet miatt várhatóan a bevándorláspolitikával és határvédelemmel kapcsolatos politikai kérdések is napirendre kerülnek - ismertette a Fidesz-frakció.

Gyöngyöspatán már éppen elég feszült a helyzet:

 

 

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink