Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-11 10:25:00

Fidesz: egész napos szezonnyitó elnökségi ülés zajlik

Egész napos, szezonnyitó elnökségi ülést tart a Fidesz a Lendvay utcában: napirenden szerepel a holnap kezdődő két napos kihelyezett frakcióülés, valamint a tavaszi parlamenti törvényalkotási ülésszak előkészítése, de Orbán Viktor tegnapi berlini útja után nyilván a Fidesz-Néppárt kapcsolata is.

Fidesz: egész napos szezonnyitó elnökségi ülés zajlik
Fotó: MTI

Szezonnyitó, egész napos elnökségi ülést tart a Fidesz ma a Lendvay utcában:

a napirenden a holnap kezdődő két napos balatonfüredi kihelyezett frakcióülés előkészítése, a tavaszi parlamenti törvényalkotási ülésszak is szerepel.

A miniszterelnök vasárnap évértékelést is tart a Várkert Bazárban.

Orbán Viktor miniszterelnök már a januári évindító sajtótájékoztatóján jelezte - azóta a rádióinterjúiban is többször elmondta -, hogy a kormány továbblép a család- és gazdaságsegítő intézkedések sorában.

De a miniszterelnök a társadalmi igazságérzetre hivatkozva valamilyen törvényalkotási javaslatot/lépést is szeretne az igazságügyminisztertől a kormánykommunikációban “börzönbizniszként” emlegetett elítéltek kártérítési ügyében és a gyöngyöspatai szegregációs/bírósági szintén kártérítési ügyben is.

Az elnökségi ülésen minden bizonnyal téma lesz a Fidesz-Néppárt elhúzódó konfliktusa is, különösen, hogy tegnap Orbán Viktor Berlinben Angela Merkellel tárgyalt és a CDU - időközben lemondott - elnökével is találkozott.

Erről itt írtunk bővebben.

Ajánlom

További belföldi híreink