Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-30 16:06:00

Döglött patkányt vittek Niedermüller Péternek

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom lepte meg ajándékkal 7. kerület DK-s polgármesterét.

Döglött patkányt vittek Niedermüller Péternek
A fotó forrása: szentkoronaradio.com

A Fidesz csütörtökre szervez tüntetést az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal elé, hogy így tiltakozzanak a DK-s politikus kijelentése ellen. Niedermüller Péter még múlt héten beszélt az ATV-ben „fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakról”. Az elhangzottak komoly felháborodást váltottak ki a hazai politikai közéletben. 7. kerület polgármestere szerint azonban szavait félremagyarázzák.

Most a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) állt ki, hogy tiltakozzon a kijelentés miatt. Úgy látják, „a balliberális, modern erők már olyan nyíltan harcolnak a magyarság és hagyományaink ellen, hogy arról beszélnek országos tévécsatornákban, hogy a “fehér, keresztény, heteroszexuális” családmodell rémisztő. A bocsánatkérés és lemondás helyett pedig meg is erősítik az álláspontjukat, miszerint elfogadhatatlannak tartják azt, hogy vannak még a normalitást követő törvények és intézkedések. Számukra elfogadhatatlan és mindenképpen ++meghaladott++, hogy egy férfi és egy nő köthet csak házasságot. Niedermüller Péter és az őt mentegetők leleplezték magukat, hogy az ő társadalmi képük családellenes, magyarellenes és keresztényellenes. Nem gondoltuk volna, hogy a patkány évében, már januárban ellepik a médiát a patkányszerű, ++rémisztő képződmények++.”

Mivel a HVIM „exomorfológiai és minőségbeli hasonlóságot” fedeztek fel Niedermüller nyilatkozata és „a szóban forgó kártevő rágcsáló között”, ezért úgy döntöttek, hogy egy döglött patkányt visznek ajándékba a polgármesternek. A csomagot a mai napon átadták a VII. kerület Polgármesteri Hivatalában egy hivatalos átadás során.

„Kelt Székesfehérváron, a patkány évében, fergeteg havának végén a fehér, keresztény, heteroszexuális, nacionalista és hagyományhű jobboldali mozgalmunk nevében” – áll a HVIM sajtóközleménye végén.

További részletekért és fotókért kattintsanak ide.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink