Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-28 06:10:00

Kalapáccsal és ököllel ütötte feleségét egy férfi Nyíregyházán

Kalapáccsal verte össze feleségét egy férfi Nyíregyházán, majd később meg is késelte az asszonyt. A rendőröknek azt állította, hogy az utcán, egy ismeretlen verte meg a párját, de hamar lebukott. A nő válságos állapotban fekszik a nyíregyházi kórház intenzív osztályán, egyszer már meg is műtötték. A férfit őrizetbe vették.

 

Egy nyíregyházi a házban támadt rá a férfi az élettársára. Kiabálni kezdtek, a vita azért alakulhatott ki, mert a férfi szerint párja megcsalta őt. A 32 éves férfi féltékenységi rohama végül tettlegességig fajult.

A férfi először ököllel majd kalapáccsal ütötte a nőt ahol érte. A 23 éves anya összerogyott, ekkor kést ragadott a férfi és többször megszúrta. A szomszédok szerint a férfi hívta a rendőrséget, azt állította megtámadták és összeverték a párját. A helyszínen hamar kiderült: hazudott a nyomozóknak a férfi.

„A nő súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett a férfit még a lakásban elfogták a rendőrök, előállították, és életveszélyt okozó testi sértés büntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették„

– nyilatkozta Fedor Rita, a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei FRK szóvivője.

A nőnek két kiskorú gyermeke van. Most a tettes szülei vigyáznak a kicsikre, mert az asszonynak nincsenek hozzátartozói. A fiatal nőt azóta megműtötték állapota még mindig válságos. A szakember szerint egy ilyen traumából testileg igen, de lelkileg nagyon nehéz felépülni.

„Mindenképpen egy ilyen fajta sérülés, főleg amikor maradandó sérülések is keletkeznek akkor a lelkére is hatással van, akár a sokk miatt akár az elszenvedett sokk miatt, amit nem lehet egészségileg helyreállítani, lehet az életében egy olyan változás, amely negatívan hat az ő személyiségére, nem tud olyan teljes értékű életet élni„

– véli Káplár Mátyás pszichológus.

Legutóbb Bujákon vert össze a felismerhetetlenségig egy nőt egy nyugalmazott katona. Összetörte a nő orrát, ütötte a fejét és kitépte a haját. Az ügyben folyik a nyomozás.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink