Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-26 11:53:00

Nem fogok csalódni benne – Lovasi András kiállt Dézsi Csaba András mellett

15 éve ismeri a Fidesz győri polgármester-jelöltjét. Dézsi Csaba András kedveli a rockzenét, kijár Lovasi koncertjeire, segítőkész, okos, toleráns. Legalábbi Lovasi András így jellemzi a kormánypárti jelöltet Facebook-bejegyzésében.

Mint ismert, Győrben ma tartanak időközi választást a szexbotrányba keveredett, és lemondott Borkai Zsolt helyére. Lovasi András Facebook-posztban állt ki a Fidesz jelöltje mellett. „Ha minden politikusunk ilyen lenne, egy sokkal jobb világban élnénk” – írja. Hozzátette ugyanakkor, hogy nem Fidesz-szavazó, sőt kifejezetten utálja ezt a rendszert, de nem is frontharcos, hogy mindenre lőjön, ami a túloldalon mozog, mert ott is vannak jóravaló és jóakaratú emberek. További részletek a posztban.

atv.hu

Az ATV Híradója és a Heti Napló Sváby Andrással is kiemelten foglalkozik a győri választással. Pollreisz Balázs és Dézsi Csaba András eredményváróján is ott lesznek tudósítóink, akiket élőben, folyamatosan kapcsolunk. A Heti Napló stúdiójában pedig Ceglédi Zoltán elemzi az eredményt.

Tartsanak velünk 19:00-tól, az ATV-n.

Ajánlom

További belföldi híreink