Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-26 15:05:00

Meghalt egy magyar férfi egy thaiföldi repülőtér börtöncellájában

Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi börtöncellában, miután letartóztatták őt a suvarnabhumi repülőtéren - írja a The Bangkok Post információi alapján a blikk.hu.

Az első információk szerint a hozzátartozók kérésére meg nem nevezett, 60 éves magyar férfit a thaiföldi bevándorlásért felelős hatóság tartóztatta le, ugyanis az lejárt vízummal tartózkodott az országban. A férfit mindezek után egy cellába zárták, ahol a rendőrség szerint semmilyen előjelét nem mutatta annak, hogy rossz állapotban lett volna. "Amikor szombat éjszaka ellenőriztük a cellákat, még minden rendben volt, mindenki máshoz hasonlóan aludt" - mondta az egyik börtönőr.

A sokk akkor érte a rendőröket, amikor vasárnap reggel kihallgatásra vitték volna a férfit, ám az már halott volt. A testet a törvényszéki rendőrség valamint a Bang Phili Kórház orvosai vizsgálták meg, akik megállapították, hogy a halál körülbelül nyolc órával ezelőtt állhatott be. A férfin nem volt látható semmilyen támadásnak, esetleg öngyilkosságnak a nyoma.

A holttestet a Rama Bang Phli kórházba szállították, hogy a boncolás után meg tudják állapítani a halál pontos okát. A Suvarnabhumi Rendőrkapitányság szóvivője szerint az ország már felvette a kapcsolatot a magyar férfi hozzátartózóival.

atv.hu/blikk.hu

Az ATV Híradója és a Heti Napló Sváby Andrással is kiemelten foglalkozik a győri választással. Pollreisz Balázs és Dézsi Csaba András eredményváróján is ott lesznek tudósítóink, akiket élőben, folyamatosan kapcsolunk. A Heti Napló stúdiójában pedig Ceglédi Zoltán elemzi az eredményt.

Tartsanak velünk 19:00-tól, az ATV-n.

Ajánlom

További belföldi híreink