Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-26 16:06:00

Halálosan megfenyegették Gálvölgyi Jánost

Gálvölgyi János sok évvel ezelőtt a Kapcsoltam paródiája után kapott hideget – meleget Rózsa György rajongóitól. De azt soha nem gondoltuk volna, hogy emiatt egyszer le is akarják lőni.

Halálosan megfenyegették Gálvölgyi Jánost

A Kapcsoltam című műsor vezetője eredetileg Vitray Tamás volt, aki egy év után átadta a székét Rózsa Györgynek. A Kapcsoltam annak idején egész családokat, baráti társaságokat ültetett le a képernyő elé.

Ez a produkció volt a magyar televíziózás történetében az első interaktív műsor. A műsorvezető random hívott fel embereket,  tehát bárki úgy érezhette, hogy ma este ő is bekerülhet a betelefonálós műsorba. A Star magazin cikkéből az is kiderül, hogy ebben a műsorban először nem hangszórót, lemezjátszót vagy magnót lehetett nyerni, hanem pénzt. És nem is keveset. Több mint tízezer forintot adásonként, ami akkoriban felért három, négy havi fizetéssel. 

A Kapcsoltam sikeréhez nagyban hozzájárult Gálvölgyi János kiváló paródiája, melyben igencsak kifigurázta a műsorvezetőt.

A paródia után azonban  meglepő fordulat következett: Rózsa György rajongói névtelen levelekkel zaklatták Gálvölgyi Jánost, sőt volt olyan is, aki azzal fenyegette meg a színészt, hogy ha találkozik vele, agyon fogja lőni. 

Bár Rózsa György rajongói haragudtak Gálvölgyire, de a legendás műsorvezető azóta is csak hálával gondol erre a paródiára, hiszen ettől ő híresebb, a műsor pedig még sikeresebb lett.

atv.hu/indirekt.hu

Az ATV Híradója és a Heti Napló Sváby Andrással is kiemelten foglalkozik a győri választással. Pollreisz Balázs és Dézsi Csaba András eredményváróján is ott lesznek tudósítóink, akiket élőben, folyamatosan kapcsolunk. A Heti Napló stúdiójában pedig Ceglédi Zoltán elemzi az eredményt.

Tartsanak velünk 19:00-tól, az ATV-n.

Ajánlom

További belföldi híreink