Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-26 17:07:00

Bíróságon Vitrayék ügye: Kié lesz a családi ház?

Csendben, a felek részéről emelt fővel zajlik Vitray Tamás és Kállay Bori válása, amely a napokban lép a hivatalos, bírósági szakaszba. Itt dőlhet el az is, mi lesz a közösen szerzett vagyonuk sorsa.

Bíróságon Vitrayék ügye: Kié lesz a családi ház?

A napokban hivatalos bírósági tárgyalással folytatódik Kállay Bori és Vitray Tamás válása, ami azt is jelenti, hogy az évtizedek alatt közösen megszerzett vagyonon is osztozkodniuk kell - írja a Story magazin. A bulvárlap értesülése szerint az egyik legnagyobb vagyonelem a házaspár Gödön található családi háza. Ahogy arról néhány éve beszámoltunk, a házaspár anno mindent megmozgatott, hogy övék legyen a csodás ingatlan.

"Budai villanegyedre gondolni sem akartunk, még így is ki kellett 'izzadni' az árat" - mondta 2017-ben Vitray Tamás.

A válási procedúra amúgy csendben, mindkét fél részéről emelt fővel zajlik, a bulvárlap szerint a házon és a benne lévő ingóságokon kívül nemigen lehet vitás pont a hivatalos eljárás során. Már csak azért sem, mivel Vitray Tamásnak nemigen vannak tartalékai. Ahogy ő fogalmazott, "szeretek jól élni, hogy ne kelljen keseregni: ez nincs, az nincs. Úgyhogy félretett pénzem, tartalékaim nincsenek..."

atv.hu/penzcentrum.hu

Az ATV Híradója és a Heti Napló Sváby Andrással is kiemelten foglalkozik a győri választással. Pollreisz Balázs és Dézsi Csaba András eredményváróján is ott lesznek tudósítóink, akiket élőben, folyamatosan kapcsolunk. A Heti Napló stúdiójában pedig Ceglédi Zoltán elemzi az eredményt.

Tartsanak velünk 19:00-tól, az ATV-n.

Ajánlom

További belföldi híreink