Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-25 10:49:00

Pollreisz Balázs azon fog dolgozni, hogy kialakuljon egy egészséges vitakultúra

Az ellenzék közös polgármesterjelöltje első intézkedései között lenne az elszámoltatás, valamint a klímavészhelyzet bejelentése. Pollreisz szerint egy nagyon határozott kampány volt Győrben, amiben a kislányát is érték támadások.

Polgármestert választ vasárnap Győr

 

Időközi polgármester-választást tartanak január 26-án lesz Győrben. Mint ismert, Borkai Zsolt megválasztott polgármester november 8-án mondott le városvezetői posztjáról, miután az Ördög Ügyvédje blog arról írt: Borkai Zsolt Rákosfalvy Zoltán ügyvéd társaságában magánrepülőgépen utazott Dubrovnikba egy jachtkirándulás kedvéért, ahol prostituáltakkal, itallal és kokainnal mulatta az időt. A blog szerzője a kábítószer-fogyasztás mellett korrupcióval is megvádolta Borkai Zsoltot, de ezekre bizonyítékot nem mutatott be.
 
Az ellenzék közös győri polgármester-jelöltje Pollreisz Balázs, míg a kormánypártok Dézsi Csaba Andrást indították Győrben.
 
Pollreisz Balázs beszédének legfontosabb része az lesz, hogy megköszöni az embereknek, hogy elmentek szavazni – erről beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a polgármester-jelölt. Szerinte, ha győz a választáson, azzal a város immunrendszere erősödik.
 
„Olyanokkal kell szembe mennem, akik asszisztáltak ahhoz, hogy meglopják a városunkat, nekem ez erkölcsi és politikai kötelességem" – reagált a műsorban arra, hogy ha megválasztják polgármesternek egy kormánypárti többségű képviselőtestületben kell dolgoznia. Szerinte ki kell vizsgálni, voltak olyan személyek, akár képviselők, hivatali személyek, akik asszisztáltak Borkai Zsoltnak. Azon fog dolgozni, hogy kialakuljon egy egészséges vitakultúra. Mint mondta, Dézsi Csaba Andrással ismerik egymást, beszélő viszonyban vannak.
 
Szerinte egy nagyon határozott kampány volt Győrben, ahol az 5 éves gyermekét is bántották az interneten, amit visszautasít.
 
Első intézkedései között lesz az elszámoltatás, valamint bejelentik a klímavészhelyzetet.
 
atv.hu​

Ajánlom

További belföldi híreink