Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-22 06:59:00

Karácsony a köztévés interjú után: Le lettem kapva a tíz körmömről

A főpolgármester kedd este az M1 műsorának vendége volt, először azóta, hogy megválasztották. Karácsony Gergely az interjú után Facebook-oldalán írt arról, mi történt a stúdióban.

Karácsony a köztévés interjú után: Le lettem kapva a tíz körmömről

A főpolgármester azt írta: egy régi álma teljesült, amikor egy év után meghívást kapott a "közpénz tízmilliárdokból működő állami propagandacsatorna műsorába".

"Le lettem kapva a tíz körmömről, amiért elektromos autóval és nem biciklivel mentem a Kunigunda utcába, számonkértek amiatt is, hogy nem ott állt meg az autóm (a bejárat mellett álltunk meg), ahol ők kamerával filmezték volna az érkezésemet"

- írja Karácsony.

A főpolgármester szerint a műsorvezető azt is nehezményezte, hogy Magyarország legnagyobb közvetlen felhatalmazással bíró politikusaként nem érte be közmédiás szereplésként azzal, hogy "egyszer mikrofonvégre kapták egy fotókiállításon".

"Ezzel együtt is örülök, hogy elmentem a stúdióba, hiszen néha, kijátszva a műsorvezető éberségét, válaszolni tudtam egy-egy kérdésére, mielőtt a szavamba vágott és a közmédia nem sok igazsághoz szokott nézőinek is beszélhettem az új városvezetés zöld elkötelezettségéről, a közlekedés újragondolásának fontosságáról és megoszthattam velük csalódottságomat azzal kapcsolatban, hogy a kormány nem akar további szerepet vállalni közös nemzeti szimbólumunk megmentésében. De Budapest nem hagyja, hogy az enyészeté legyen a Lánchíd!"

- olvasható a bejegyzésben, amelyet a főpolgármester a HírCsárda nevű oldal képével illusztrált.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink