Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-22 11:10:00

A távoltartás alatt késsel esett élettársának a féltékeny férfi

A férfi egy kést szegezett a nő torkának azzal a felkiáltással, hogy ha az övé nem lesz, ne legyen másé sem.

A távoltartás alatt késsel esett élettársának a féltékeny férfi

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a férfinak, aki kést szegezett megvert élettársa torkához a távoltartás alatt.

A nyomozó hatóság tavaly május óta folytat nyomozást a gyanúsítottal szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt, mivel megalapozott gyanú merült fel azzal kapcsolatban, hogy a férfi megütötte élettársát egy szóváltás után. Az élettárs az ütéstől elesett, a fejét a járólapba verte, és ettől életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája távoltartást rendelt el a gyanúsítottal szemben a történtek után, és előírta a gyanúsított számára, hogy a nővel ne lépjen kapcsolatba, tőle és az ingatlanától is tartsa távol magát.

A férfi azonban még ez sem tartotta vissza. Karácsony előtt pár nappal elment a nőhöz, majd arcon ütötte a ház udvarán. Ezt követően egy húsz centiméter pengéjű kést szorított a nyakához, közben azt kiabálta, hogy „ha nem leszel az enyém, akkor másé se”. Ezután a gyanúsított elengedte a nőt.

 

 

Az ügyészség indítványára 30 napra letartóztatták a férfit a bűncselekmény után. Ez pár nap múlva lejár, ezért az ügyészség a letartóztatás meghosszabbítását indítványozta bűnismétlés veszélye miatt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink