Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-14 17:25:00

Szilveszteri gyilkosság Dunavarsányban: egy 18 éves lányt is őrizetbe vettek

A rendőrség eddig egy háromtagú családot gyanúsított az 56 éves férfi megölésével.

Szilveszteri gyilkosság Dunavarsányban: egy 18 éves lányt is őrizetbe vettek

A 24.hu azt írja, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a letartóztatásban lévő család három tagján kívül már egy 18 éves fiatal lányt is őrizetbe vett a bűncselekmény miatt. Információik szerint az emberöléssel gyanúsított fiatal lány az előzetesben lévő 19 éves fiú barátnője. A lányt a Komárom-Esztergom megyei Naszály településen fogták el.

Az elkövetők szilveszterkor egy rokonuknál iszogattak, majd este 11 körül átmentek az 56 éves férfihez, hogy pénzt szerezzenek tőle. A férfival azonban italozás közben összeszólalkoztak, így távozniuk kellett.

Később azonban az elkövetők visszatértek és erőszakkal benyomultak a házba, ahol a nő élettársa eszméletlenre verte a férfit, míg családtagjai értékek után kutattak. A magához térő férfitől a 19 éves N. Tamás pénzt követelt, miközben 37 éves társa, B. Krisztián többször is fejbe rúgta. A cselekménybe N. Károlyné is bekapcsolódott. A támadók végül mindenféle kezükbe kerülő dologgal – így üveg- és porcelántárgyakkal, székkel – ütötték a férfi fejét, sőt még egy mikrohullámú sütőt is hozzávágtak, majd ráborítottak egy asztalt.

 

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Ezután az elkövetők az általuk a házból összeszedett értéktárgyakkal és élelmiszerrel eltávoztak. Az áldozat holttestét négy nappal később találták meg.

A 19 éves fiú és szülei már letartóztatásban vannak, alighanem hasonló sors vár a brutális gyilkosság negyedik gyanúsítottjára is.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink