Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-13 10:17:00

Több vonat is feltorlódott Kelenföldön, az utasok nem szállhatnak le

A katasztrófavédelem is a helyszínre érkezett. Pilis és Monor között is problémás a vonatközlekedés, ott az egyik vágány fölötti vezeték szakadt le.

Több vonat is feltorlódott Kelenföldön, az utasok nem szállhatnak le

Több vonat is feltorlódott a Kelenföldi pályaudvar előtt, az utasokat pedig nem engedik leszállni a szerelvényekről - értesült a hvg.hu. Közben a Blikknek az egyik olvasó mondta el, hogy a Z30-as zónázó - ami Székesfehérvár irányából tart a Déli pályaudvarra - áthaladt egy tilos jelzésen, emiatt vizsgálóbizottságot várnak a helyszínre.

A szerelvény egy vonatoknak szóló jelzésen, a nyílt pályán 3 méterrel szaladt túl. A hvg.hu olvasója arról számolt be, hogy a katasztrófavédelem is helyszínre érkezett.

 

 

A Mávinform beszámolt egy másik problémáról is, Pilis és Monor között leszakadt az egyik vágány fölötti vezeték. A sérült szakasz előtt a Kecskemétről a Nyugati pályaudvarra tartó 7029-es számú személyvonat szintén megállt, egyelőre várakozik. Az utasokat egy másik vonatra szállítják át. A vonatközlekedés ezen a szakaszon csak az egyik vágányon lehetséges, a menetidő 20-40 perccel meghosszabbodik. A sérült vezeték helyreállítása délelőtt 11-ig is eltarthat, ezért utasok más vonatokkal tudnak tovább utazni. Ezekről bővebben itt olvashat.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink