Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-01-13 06:53:00

Ezt üzente társulatának a lábadozó Sas József

A 81 éves humorista tavaly márciusban kapott kétoldali stroke-ot, amiből a mai napig lábadozik. Kollégái úgy döntöttek, nélküle is folytatják a kabarét. Az egykori társulat tagjai a Fészek Klubban lépnek majd fel, és remélik, hogy a február 15-i bemutatón már Sas József is ott tud lenni nézőként.

Ezt üzente társulatának a lábadozó Sas József

„A tavalyi Veszélyes évszakok című előadás sikere után Galambos Tibor, a Fészek vezetője kért fel, hogy csináljunk új kabarét, mert igényli a közönség” – magyarázta Beregi Péter a Blikknek.

„Harminc éve dolgozunk együtt, természetes, hogy folytatjuk. A klasszikus kabaré műfajhoz hűek maradtunk, lesznek Hacsek és Sajó jelenetek is”

– árulta el a lapnak Trunkó Barnabás, aki sokáig bízott Sas József visszatérésében. Hozzátette: ameddig tudták, tolták a bemutatót, de  aközönség miatt folytatniuk kell. Szerinte Sas József gyógyulni akar, de még nem elég erős. 

 

 

A konferanszié szerepét Schmuck Andor vette át, aki már tavaly kipróbálhatta magát egy darabban. Az Ördög Ürgéje című kabaréból májusig tíz előadást tervez a társulat.

Sas József reagált kollégái új kabaréjára:

„Nagyon sok sikert kívánok mindenkinek”

– üzente nekik. A humorista felesége szerint nem valószínű, hogy el tudnak menni a bemutatóra, mivel Sas még nincs olyan állapotban.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink