Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-28 15:03:00

40 év után először nem teszi ezt meg Sas József

Bár egészen jól halad a felépülése a legendás humoristának, aki még áprilisban esett át agyi infarktuson, a várakozásokkal ellentétben nem ad kabarét szilveszterkor.

40 év után először nem teszi ezt meg Sas József

„A mozgásában folyamatos a fejlődés, segítséggel már egy-két lépést meg tud tenni. Nyolcvanegy éves lesz hamarosan, ezt számításba kell venni, de Jóska nagyon akar gyógyulni. Úgyis csodás szám a 2020, bármi megtörténhet” – árulta el a Borsnak felesége, Ágnes asszony. „Ami nagy fájdalma, hogy negyven év után először nem ad kabarét, sőt itthon is csak magányosan, csendesen szilveszterezünk. A beszéde viszont már teljesen normális tempójú, löki is a sódert rendesen” – teszi hozzá Ágnes.

A csendes ünnepi időszakot még csendesebb újév követi: a művész januárban ünnepli születésnapját, ám csak egy szolid partira készülnek, ugyanis a hideg évszak számos veszélyt rejt a sztár számára.

„A folyamatos időváltozás is megviseli, de én inkább az influenzától igyekszem óvni. A következő he¬tekben csak nagyon szűk kör jöhet majd hozzánk, hogy minél kevesebb bacilust hozzanak be a házba. Jóska állapotában egy influenza nem vicc, nagyon súlyos következményei lehetnek. Viccesen szoktam mondani a barátoknak, kollégáknak, hogy inkább a tavaszi tulipánokkal együtt jöjjenek, addigra hiszem, hogy még jobb állapotban lesz a férjem” – mondja Ágnes.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink