Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-27 07:50:00

Koncz Zsuzsa: nem vagyunk egyformák, de ez nem baj

Koncz Zsuzsa Kulka Jánossal közös dallal jelentkezett az ünnepekre. Többek között erről és jövőbeli terveiről beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Koncz Zsuzsa

 

Koncz Zsuzsát Kulka Jánoshoz régi ismeretség köti, gyerekkora óta ismeri. Koncz szerint a színész egy nagyon szerethető ember, a családjáról is az volt az első benyomása, hogy nagyon harmonikusan, szeretetben élnek együtt.

Ismeretségük az évek során egyre szorosabb lett, az énekesnő nyomon követte Kulka színészi pályáját és közszerepléseit, amiről a stúdióban elmondta, hogy az ő ízlésének megfelelnek.


Az énekesnő szerint ha együtt vannak, akkor mindig jobban érzi magát, hogy lesz úgy, mint régen- utalva a színész betegségére és az ebből való felépülésre.

Koncz elmondta, hogy ő hasonló felépülési folyamatot végig csinált egy közeli hozzátartozójával, azt mondja, minimum 4 év a helyreállás.

Műsorvezetői kérdésre elmondta, hogy nem különösebben nosztalgikus alkat. Őrületesen élvezi a munkát, imádja a lendületet, és azt, hogy egyet tudnak érteni akkor is, ha más a véleményük.

Olyan dalokat énekelt, amikről prózában nem szeretne beszélni- ebben főleg Bródy Jánosnak mond köszönetet.

Szóba jött, hogy kellene csinálnia egy olyan koncertet, ahol összegyűjti a verseket, amik számára sokat jelentenek.

Karácsonyi készülődés kapcsán elmondta az énekesnő, hogy igazán szeret beszélgetni az emberekkel, amit sokat nem lehet. De karácsonykor mégis jó összejönni, mert van egy közösség összetartó ereje, hangulata.

A karácsony az énekesnő számára egy nagyvilági ünnep, ami főleg a szeretetről és az összetartozásról szól, ami azt jelenti neki, hogy tanuljuk meg kibírni egymást. Koncz szerint a világ olyan sokszínű, és nem vagyunk egyformák, de ez nem baj.

atv.hu

Vujity Tvrtko Csak Csernobil / A rendezői változat című filmjét december 27-én, pénteken 19.25-kor; a Csernobil Extrát 20.25-kor láthatják az ATV-n.

Ajánlom

További belföldi híreink