Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-18 15:36:00

Gréczy a zaklatási vádról: „szemenszedett hazugság” a történet

Aljas hazugság a történet, amivel betámadták, de nem hátrál meg, továbbra is az Orbán-rezsim ellenfele marad – nyilatkozta az atv.hu-nak Gréczy Zsolt. A DK-s politikust az elmúlt hetekben több zaklatási üggyel is megvádolták, legutóbb pikáns fotók is előkerültek.

Csaknem két hete állt elő először a kormánypárti sajtó azzal, hogy a DK-s Gréczy Zsolt kéretlenül közeledik a nőkhöz, ha úgy tetszik, zaklatja őket. Az első „felvonásban” Zsoldos Gábor zenész fordult nyílt levélben a nyilvánossághoz, mert állítása szerint a politikus óta levelekkel zaklatja a párját. Nem sokkal ezután a Mi Hazánk parlamenti munkatársnője, Palányi Nóra is előállt, aki elmondta, hogy Gréczy Zsolt nemcsak a parlamentben és sms-ekben zaklatja, hanem egy bevásárlóközpontban kétszer is "rajtaütött", úgymond "kakaózásra" hívta.

Gréczy mindkét esetben visszautasította, hogy bárkit zaklatott volna. 

A legújabb ügy azzal kezdődött, hogy számtalan szerkesztőség kapott kedd este egy történetet egy ismeretlen feladótól. Ennek lényege – írja az ismeretlen feladó –, hogy 2015-ben egy fehérvári DK-rendezvényen ismerkedett meg Gréczyvel, aki elkérte tőle a telefonszámát, de ő – mármint a levélíró – csak a nevét árulta el neki. A levélíró szerint ez is elég volt a politikusnak, aki már másnap bejelölte őt Facebookon, ahol a leveléhez képeket is csatolt. Kettőn felismerhető a politikus a tükör előtt, ahol bár kevés ruhában van, az intim testrészei nem látszanak.

Az atv.hu megkereste Gréczy Zsoltot, aki elmondta, hogy bár az első két, ellene indított támadás hamar elhalt és hiteltelenné vált, gyorsan jött azt követően a harmadik is.

A politikus szerint aljas, szemenszedett hazugság ez a történet, ezt pedig a bíróságon is be fogják bizonyítani. A fényképekre kitérve elmondta, mivel büntető feljelentést is tesznek, ennek elemzésére a büntető eljárás során fognak visszatérni.

A képviselő azonban kiemelte: ha a Fidesz azt hiszi, hogy efféle akciók hatására meghátrál, és kevésbé lesz az Orbán-rezsim ellenfele, akkor súlyosan tévednek.

Az atv.hu is részt vett a DK főpolgármester-helyettesének és polgármestereinek évzáró sajtóbeszélgetésén, ahol Gyurcsány Ferenc az azonnali.hu kérdésére reagált. A DK elnöke Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselő zaklatási ügyéről azt mondta, ha megalapozott, bizonyított, akkor közügy, de a vádak nem állnak meg. Az intim fotó nem politikai kérdés - jegyezte meg a pártelnök.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink