Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-11 13:11:00

Olyan súlyosan megverte a pár hónapos csecsemőt az apa, hogy a kicsinek eltört a karja

A férfi többször is bántalmazta élettársával közös gyermekét, mert zavarta, hogy a baba sokat sír.

Olyan súlyosan megverte a pár hónapos csecsemőt az apa, hogy a kicsinek eltört a karja

A Nagyatádi Járásbíróság kapcsolati erőszak és testi sértés miatt 3 év 6 hónap börtönre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a 42 éves férfit, aki megverte a pár hónapos csecsemőjét. A bíróság megszüntette a férfi szülői felügyeleti jogát is.

A férfi közösen nevelte élettársával annak korábbi kapcsolatából származó 3 kiskorú gyermekét, illetve a tavaly november elején született közös gyermeküket.

A férfi kisfiuk megszületését követően a csupán néhány hónapos csecsemőt rendszeresen bántalmazta sírása miatt, élettársát pedig azért, mert őt hibáztatta azért, hogy a gyerek sokat sír.

A bántalmazás következtében a néhány hónapos gyermeknek többször keletkeztek 8 napon belül gyógyuló sérülései, egy alkalommal pedig a férfi olyan erővel feszítette mg a baba felkarját, hogy az eltört.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész hosszabb tartamú szabadságvesztés büntetés kiszabása érdekében, míg férfi és védője enyhítésért, illetve a szülői felügyeleti jog megszüntetésének mellőzése érdekében fellebbezett.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink