Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-10 18:36:00

Vőfélyt indít a Mi Hazánk Mozgalom a győri polgármester választáson

A párt színeiben Géber József lenne Borkai Zsolt utódja. Vele együtt így már öten indulnak a januári megmérettetésen.

Vőfélyt indít a Mi Hazánk Mozgalom a győri polgármester választáson

Gébert a párt elnöke, Toroczkai László mutatta be kedden, és elmondta: Győr az idei önkormányzati választások során a botrányok, a korrupció és a politikai zsarolások szimbólumává vált, amely az egész országban rányomta a bélyegét a választásra.

Toroczkai azt is hozzátette, tavaly hirdették meg a harmadik utat, amelynek lényege, hogy "se Gyurcsány, se Orbán", és ez Győrben vált igazán szükségessé, ahol egy tisztességes és rendpárti polgármester kell a város élére.

Géber Józsefet néprajzkutatóként és erdőgazdálkodóként mutatták be, de az Azonnali kiszúrta, hogy a férfi tudományos munkája mellett vőfélyként is tevékenykedik.

A sajtótájékoztatón Géber azt mondta, hogy

"adventben várunk a fény megszületésére, de Győr egy megújulást is vár, amelyhez szeretne polgármesterjelöltként, később pedig polgármesterként hozzájárulni".

Azt is elmondta, hogy megválasztása esetén kivezetné a várost "abból a mocsárból, amelybe az elmúlt években került". Az MTI híre szerint a programját pontosabban nem lehetett megismerni, mert azt csak később mutatják be.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink