Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-09 08:07:00

Percekig hiába kért segítséget a terhes nő, akit egy kaposvári üzletben zaklatott egy férfi

A nő eladóként dolgozott az üzletben, a zaklató többször is visszatért hozzá. Több percig dulakodtak, mire valaki meghallotta a nő segélykiáltásait.

Percekig hiába kért segítséget a terhes nő, akit egy kaposvári üzletben zaklatott egy férfi

Vádat emeltek egy 30 éves, többszörösen bűntetett előéletű férfi ellen, aki Kaposváron, egy belvárosi üzletben zaklatott egy terhes nőt. A bűncselekmény miatt a sértettnek és magzatának nem lett egészségügyi problémája, írta a Somogy Megyei Főügyészség.

A vádlott májusban egy kaposvári üzletben, az ott eladóként dolgozó, 7 hónapos terhes nőt zaklatta. A sértett ezt egy idő után megelégelte, kivezette az utcára, de a férfi másfél órával később visszatért. A nőt akarata ellenére átölelte, karjait lefogta, arcát nyakába nyomta, csókot kért, nem engedte kimenni a boltból.

A nő a nyitott ajtón át hiába kért a járókelőktől segítséget, egy gyalogos – akinek kilétét nem lehetett megállapítani – még vissza is szólt, hogy neki munkába kell mennie.

A vádlott mintegy 7 percen át dulakodott a kitartóan védekező állapotos nővel, akinek a kibalását egy szomszédos üzletben meghallották és megfékezték a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig visszatartottak.

A Kaposvári Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a férfi ellen, akinek a bíróság már elrendelte letartóztatását. A vádlottat korábban rablás miatt ítéltek el, vele szemben börtön fokozatú szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabására tettek most indítványt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink