Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-09 10:50:00

Őrsi Gergely: Nem vagyok zsarolható, soha nem fogok engedni a zsarolóknak

A II. kerület nemrég megválasztott MSZP-s polgármestere Facebook-oldalán reagált arra, hogy Molnár Zsolt mellett őt is megzsarolta az Angyal Ügyvédje.

Őrsi Gergely: Nem vagyok zsarolható, soha nem fogok engedni a zsarolóknak

"Ma 57 napja értek véget az önkormányzati választások, ahol a kerületiek többsége felhatalmazott Budapest II. kerületének szolgálatára. A kampány során következetesen a változásról beszéltünk, arról, hogy mit fogunk tenni, hogy a kerületben a már akár megszokott hibás dolgokat is helyrehozzuk. Ebbe beletartozik az is, hogy a mellébeszélés gyakorlatának is véget vetünk. Ezért fontosnak tartom, hogy én mondjam el: az elmúlt napokban megpróbáltak megzsarolni" - kezdi bejegyzését Őrsi Gergely. A politikus nem sokkal korábban beismerte, hogy ő volt a másik ellenzéki politikus, akit az Angyal Ügyvédje nevű oldal megzsarolt.

"Különböző csatornákon keresztül arról jutottak el hozzánk hírek, hogy lejáratási kísérletet terveznek, amennyiben nem teljesítem a zsarolók követeléseit. A zsarolók célja többek között az is, hogy a kerület közéletének javítása és valódi problémák elhárítása helyett valótlanságok tisztázásával teljenek a napok"

- írja Őrsi, akit - állítása szerint - nem ért váratlanul, hogy "az október 13-án kapott nagyarányú felhatalmazás az ilyen jellegű politikai eszközök felbukkanását is magával hozhatja".

Őrsi hangsúlyozza: soha semmilyen zsarolási kísérletnek nem fog engedni, hamis lejáratások helyett inkább a kerület valódi problémáival foglalkozik, mivel ezzel bízták meg a választók.

"Innentől ez egy rendőrségi ügy, munkájukat mindenben segítem és én is teszem a dolgomat polgármesterként"

- jelenti ki a polgármester.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink