Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-09 15:26:00

Döbbenetes: ismert színésznő lányát zaklatták a Színmű felvételin

Döbbenetes vallomást tett Papadimitriu Athina az RTL Klub Reggeli című műsorában- írta a Femina.hu-ra hivatkozva az Origo. A színésznő elmondta, hogy a már ismert és elismert színészként dolgozó Anna és Nóra lánya után a legkisebb, Réka is jelentkezett a Színház-és Filmművészeti Egyetemre, akit szexuálisan zaklattak a felvételi eljárás során.

„Az én gyerekemet egy nő zaklatta felvételi közben. Fel is hívtam a rektort, beszéltem vele. Ő nem volt jelen, hüledezett, azt ígérte, utánanéz. Aztán azt hallottam, ez nem újdonság, és nem csak az én gyerekemmel történt. Könyörgöm, egy 18-19 éves, kiszolgáltatott gyerekkel. És nem értem, mit akart elérni. Hallottam olyan esetről, hogy valakit elkezdett vetkőztetni, erre az jól megpofozta, de az én gyerekem jól megijedt és befeszült”

– mondta a műsorban Papadimitriu Athina. Elmesélte, hogy Réka lányát nagyon megviselte az eset, hazafelé az autóban is arra panaszkodott, hogy még mindig magán érzi a zaklatás nyomait, este pedig tetőtől talpig, sokáig fürdött, a viselkedése pedig zavart volt. A színésznő először úgy gondolta, nem hagyja annyiban a dolgot, de aztán belegondolt, hogy a két idősebbik lánya rosszul jöhet ki a dologból, ezért tanácstalanná vált, főleg, miután megtudta, hogy a lányával történtek nem számítanak egyedi esetnek.

„Én annyira kivoltam, fűnek-fának mondtam, hogy ez borzasztó, nem is lehet elképzelni. Menjen oda, lökdösse, rugdossa, ha azt hiszi, hogy abból kiderül valami, ha valakit egy Shakespeare-monológ közben hátba rúgnak. Nem értem, mire megy ki? Hogy ezekkel a színészekkel utána bármit meg lehessen csinálni? Hogy a rendezők azt csinálhassanak velük, amit akarnak?”

– részletezte  Papadimitriu Athina, akit az eset felelevenítése is nagyon feldúlt.

atv.hu/Origo

Ajánlom

További belföldi híreink