Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-08 09:25:00

Ellenzéki "Borkait" ígért az Angyal Ügyvédje

Budapest belvárosában áll az az új építésű ház, amelyben egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője drogos szexpartikat folytat évek óta. Ezen partik résztvevője közül hármat sikerült megszólaltatnia az Angyal Ügyvédje blognak. Amennyiben a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én blogunk nem nevezi meg őket – írja az oknyomozó portál.

Az Angyal Ügyvédje újabb cikket közölt. Ebben azt írja, hogy a politikusok a szexpartin résztvevőket egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték házhoz, amely fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat juttat el magas áron “kiemelt” ügyfeleinek, óránként 80-100 ezer forintért.

A résztvevők beszámolói szerint az ellenzéki polgármester és “főnöke” évekkel ezelőtt egy másfél szobás lakásban rendezte ezeket a bulikat, ám ezt az ingatlant hamar kinőtték, így egy nagyobbra váltottak. Az új lakásnak a tényleges tulajdonosa minden jel szerint az az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt az ingatlant egyszer sem tüntette fel. A blog informátora szerint ez a parlamenti képviselő és barátja, a frissen megválasztott polgármester hétvégente gyakran látogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pub-ot, ahová pártjuk is gyakran szervez “csapatépítő” rendezvényeket. A szexpartikon résztvevő három személy két órát töltött el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak – állítja a portál.

A bulik női résztvevői, a blognak nyilatkozó és bizonyítékokat átadó lányok az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. Az általuk elmondottakat adott esetben bíróság előtt is vállalják.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink