Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-07 10:44:00

“Viktor! Ekkora baj van?”- Lendvai Ildikó kegyetlenül kiosztotta Orbánt

„A frakciók a jövőben nem egyesülhetnének, még nevet sem változtathatnak, akkor sem, ha a párt neve közben megváltozik.” Ez adta az apropót az MSZP volt elnökének egy véleménycikk megírásához.

“Viktor! Ekkora baj van?”-  Lendvai Ildikó kegyetlenül kiosztotta Orbánt

„Vagyis, ha a választáshoz közeledve, az ellenzéki pártok mondjuk közös választási pártot alakítanának például Köztársaságpárt néven, a képviselőcsoportjaik ebben a ciklusban nem egyesülhetnének. Más frakcióba átülni hat hónap várakozással sem lehet (csak semmi szökés, fideszesek, értve vagyok?!)” – írja a hirklikk.hu-n megjelent véleménycikkében a politikus.

Majd emlékeztet arra, hogy 1997-ben éppen azzal nőtt meg a Fidesz frakciója, hogy 11 volt KDNP-s átült soraikba, illetve hogy Orbán első miniszterelnöki ciklusát éppen „renegát kisgazdák mentették meg a kisebbségi kormányzástól, számos, pártját eláruló volt MDF-es ül soraiban, eddig minden partnerét felzabálta, és ahol ma is szinte „ecc-pecc-kimehetsz" alapon számolják ki, ki üljön közülük a KDNP frakcióba. Ekkora baj van, fiúk?” – zárja sorait.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink