Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-07 17:45:00

"Megértjük, hogy a hatalmas pofont kapott fideszesek lex-Párbeszédet tákolnak"

"Fiatal, Orbán Viktor és Kövér László által lekezelt pártként, Karácsony Gergely társelnök személyében lett egy főpolgármesterünk, V. Naszályi Mártával egy új kerületi polgármesterünk, számos alpolgármesterünk, képviselőnk, korántsem mellesleg a parlamenti frakciónk eredményes munkát végez." - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Párbeszéd.

"Megértjük, hogy a hatalmas pofont kapott fideszesek lex-Párbeszédet tákolnak"

"Emellett az ellenzéki szavazók között Karácsony Gergely és Szabó Tímea párbeszédes társelnökök a legnépszerűbb politikusok.


Megértjük tehát, hogy az októberben hatalmas pofont kapott fideszesek lex-Párbeszédet tákolnak. Megértjük, mert tudjuk, hogy félnek attól: mi jöhet még? Ha egy kis, baloldali zöldpárt is képes legyőzni őket az ikonikus Budapesten vagy az elveszthetetlennek tartott I. kerületben, frakciója folyamatosan kínos magyarázkodásra, nem utolsósorban alaptörvény-módosításra készteti a kétharmadot, akkor mi lesz 2022-ben?

Az önkormányzati választás éppen arról szólt, hogy az emberek azt akarják: a hatalom embereit váltsa fel az emberek hatalma. Világos, tiszta üzenet volt, egyedül a rezsimnek nem sikerült megértenie. Lehet szabályzatokat és lexeket gyártani, lehet félelmet szítani és a Karmelita kolostorból paragrafus-háborút vezényelni, de ettől még a helyzet az: ahogyan októberben, 2022-ben is részünk lesz abban, hogy szép sorban eltűnjenek a hatalom érzéketlen, aljas, korrupt emberei." - zárja közleményét a párt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink