Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-06 12:37:00

Megfagyott az utcán magára hagyott 60 éves férfi, három ember ellen nyomozás indul

Magára hagytak egy magatehetetlen férfit Kenderes egyik utcáján, miközben a hőmérséklet fagypont körül volt. A nyomozók két férfit gondatlanságból elkövetett emberöléssel és egy nőt segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak.

Megfagyott az utcán magára hagyott 60 éves férfi, három ember ellen nyomozás indul
Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre még 2019. december 4-én reggel, miszerint Kenderesen a közterületen egy férfi holttestet találtak.

A nyomozók rövid időn belül olyan bizonyítékok birtokába jutottak, amelyek felvetették a gyanút, hogy bűncselekmény történt.

police.hu tájékoztatása alapján a 60 éves kedd este a kenderesi sörözőben tartózkodott. Zárórakor két másik vendég kikísérte az utcára a magatehetetlen idős férfit, majd a járdán lefektették, és távoztak. A pultos zárást követően látta a földön fekvő helyi lakost, mégis segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A magára hagyott férfi másnap reggelre a fagypont körüli időjárási viszonyok között életét vesztette.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a két férfi ellen emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg a nő ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink