Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-12-03 19:17:00

Egy önkormányzati képviselőnek is része lehetett a székhez kötözött ittas férfi halálában

A 43 éves férfi holttestét pénteken hajnalban találták meg a nagylóki presszó teraszán. A férfi elaludt az esti italozás után, három másik vendég pedig úgy gondolta, megvicceli. Több tekercs szigetelőszalaggal a székéhez kötözték és magára hagyták a fagyos éjszakában. Mikor felébredt, próbálta kiszabadítani magát, a széke azonban eldőlt, ő pedig a kőre zuhant és kihűlt.

 

 

A férfinak négy kisgyereke volt. Bár nem élt velük, rendszeresen látogatta őket. A 7-és 11 éves gyerekeket a keresztanyjuk neveli már négy éve. A fiatal nő mondta el nekik, hogy az édesapjuk meghalt. A megkötözött férfi az édesapjával élt, néhány utcára a gyerekektől. Göbölös Imre megtörten beszélt Híradónknak a tragédiáról. Nagyon megviselte fia elvesztése, azt mondja, nem érti miért történt ez.

"Egy családos ember életét elvették...biztos, hogy nem ússzák meg szárazon, gondolom"

- mondta az édesapa.

Az ügyben gondatlan emberölés miatt, három helyi férfit hallgattak ki a rendőrök. Egyikük önkormányzati képviselő. Két évvel ezelőtt belügyminiszteri elismerést vehetett át, a polgármesterrel együtt, a közfoglalkoztatásban elért kiemelkedő eredményekért. A férfi a helyi szociális szövetkezet vezetője is. Kerestük telefonon és a szövetkezet székhelyén, de nem sikerült elérni. A polgármestert stábunk telefonon tudta elérni, de nem akart mondani semmit a történtekről.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink