Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-29 08:51:00

Váratlan: DK-s politikus kommentjét lájkolta Orbán államtitkára

Ritka pillanat: Azbej Tristan államtitkár, a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetője a Fradi Facebook-oldalán tegnapi Espanyol elleni meccsről szóló poszt alatt lájkolta Gréczy Zsoltnak, a DK képviselőjének kommentjét.

Mint arról beszámoltunk: a Ferencváros az utolsó percben kapott góllal 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a vendég Espanyollal a labdarúgó Európa-liga ötödik fordulójában, így csoportjában harmadik maradt a zárókör előtt.

A Fradi hivatalos Facebook-oldalán a meccsel kapcsolatban megjelent poszthoz többek között hozzászólt Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője. Gréczy szerint „fáj a szív az elmaradt győzelemért”, „mégis büszkék lehetünk”. Érdekesség, hogy Gréczy kommentjét számos más felhasználó mellett Azbej Tristan államtitkár, a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetője is lájkolta.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink