Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-26 11:26:00

Élő adásban „csapott egymás tenyerébe” a Mikulásgyár és a Cipősdoboz Akció

A jótékonykodásban nincsen konkurencia – hangzott el Vujity Tvrtko szájából az ATV Start+ című műsorában. A televíziós műsorvezető ezért – a Cipősdoboz Akciót meghirdető Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként – „deal-t” ajánlott a Mikulásgyár alapítójának: cipősdobozba rakott ajándékért cserébe ő maga segít be a Mikulásgyár rekordkísérletébe.

Idén összekapcsolódhat a jótékony szervezetek munkája, miután Vujity Tvrtko – a Cipősdoboz Akció segítőjeként – élő adásban ajánlott fel együttműködést a Mikulásgyár alapítójának, Zsolnai Endrének. Mint ismert, a Cipősdoboz Akció lényege, hogy cipősdobozban lehet összegyűjteni mindenféle olyan ajándékot, amelynek a gyermekek örülhetnek.

A „konkurens” Mikulásgyár- melynek az ATV kiemelt médiapartnere- hasonló jótékony munkát végez, egyebek mellett élelmiszerrel és ruhafelajánlásokkal segítik a fiatalokat.

Sőt, a Mikulásgyár az olvasás fontosságára is szeretné felhívni a figyelmet azzal is, hogy minikönyvtárat állítanak fel a Mikulásgyár területén és rekordkísérletet hirdetnek meg: legalább 10 ezer lelkes szülőt és gyereket várnak, hogy felolvassanak egymásnak egy-egy mesét.

A „deal” pedig pontosan ehhez kapcsolódik, miután az ATV műsorvezetője arra kérte a Mikulásgyár alapítóját, hogy hozzon egy cipősdobozt, cserébe pedig könyvadományt ad és a gyerekeknek is olvas. Ezzel pedig – tette hozzá Vujity Tvrtko – a két akció egy ponton összeér.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink