Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-22 19:31:00

Négyen támadtak az ATV operatőrére - videó

Rövid időn belül másodszor támadták meg az ATV Híradójának stábját. Az önkormányzati választások napján a pécsi tudósítót ütötték meg felbőszült polgárok, most pedig Siófokon próbálták négyen elvenni a kamerát operatőrünktől, amikor a kórházról szeretett volna képeket készíteni. Az ügyben kollégánk ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségen.

 

 

Operatőr kollégánk közterületen, a kórház kerítésén jócskán kívül állva készítette a felvételeket. A kórházban történt eseményekről szerettünk volna beszámolni. Először egy be nem mutatkozó, de biztonsági őrként viselkedő férfi érkezett, aki megpróbálta leállítani a forgatást. Ezután rendőri feljelentést is kilátásba helyezett, ha kollégánk nem fejezi be munkáját.

Ezt követően jelent meg négy férfi, akik az intézmény területéről érkeztek. Hárman biztonsági őrök, egy pedig számunkra ismeretlen, a többieket irányító személy volt. Ekkor már elmérgesedett a helyzet, a vezető lépett oda először operatőrünkhöz.

Kollégánk elhárította a támadást és megakadályozta, hogy elvegyék munkaeszközét, majd a történtek után a siófoki rendőrkapitányságon feljelentést tett. Az eset után a megrángatott kamera működése bizonytalanná vált, nem lehet vele dolgozni, a milliós értékű eszköz valószínűleg komolyan megrongálódott.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink