Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-22 13:57:00

DK: amíg Orbán nem számol el az eddigi focimilliárdokkal, addig ne is álmodjon újabb "sportakadémiai rendszerről"!

A Demokratikus Koalíció szerint az utóbbi évek fociakadémiáinak, "utánpótlásképzésének", közpénzben fürdő, teljesítmény nélküli magyar futballjának látványos kudarcát ma már mindenki látja az országban.

"Mindenki látja, hogy az ország hiába épített stadionokat egy oktatási vagy egészségügyi reform árából, és hiába öntötte dézsával az adómilliárdokat a magyar klubokba és fociakadémiákba: az eredmény elkeserítő" - írja a DK.

A közlemény szerint ahelyett, hogy Orbán Viktor bocsánatot kérne a magyar néptől inkább tovább hazudozik, most is egy "sportakadémiai rendszerről". Ahelyett, hogy felelős miniszterelnökként életében először vállalná a felelősséget a tetteiért, és beismerné: ablakon kidobott pénz volt minden stadion és fociakadémia 

- véli a párt.

A Demokratikus Koalíció szerint amíg Orbán nem számol el az eddigi focimilliárdokkal, addig ne is álmodjon újabb "sportakadémiai rendszerről"! A DK emlékeztet:


Orbán Viktor házi focicsapata, a Felcsút a DK által kiharcolt jogerős bírósági ítélet ellenére is titkolja, hogy mire költötte a TAO-pénzeket. A DK szerint az újabb "sportakadémiai rendszer" egyértelmű üzenet a magyaroknak: a Fidesz még többet fog lopni a sport mögé bújva.

atv.hu/MTI

További belföldi híreink