Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-21 11:06:00

Tordai Bence pontosan emlékszik arra, mit mondott Orbánnak

A Párbeszéd képviselője szerint Kocsis Máté nem tud leállni.

Portálunk is beszámolt róla, hogy Kocsis Máté szerint Tordai Bencének, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének "parlamenti főtevékenysége a provokáció".

A Fidesz frakcióvezetője nyilvánosságra hozott néhány példát, de - mint írta - sok van még, szinte mindenkinek van róla története. "Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik" - írta. Kocsis Máté egy videót is közzétett, amelyben szerinte Tordai Bence a november 4-i ülésen egy fenyegető megjegyzést tett a miniszterelnöknek.

Tordai Bence Facebook-oldalán reagált Kocsis Máté szavaira. Szerinte Kocsis Máté nem bír leállni. „Most egy videót posztolt, amin odamegyek Orbán Viktorhoz, és mondok neki valamit. A felvételen semmit nem hallani, viszont pechére pontosan emlékszem, mit mondtam a Fidesz-vezérnek. Miután az MTVA-székházban történtek után a földön fekvő Varju Lászlót fogták perbe a hat biztonsági őr "megtámadása" miatt, csak annyit kérdeztem: Tele a gatya, Viktor?” – írja a Párbeszéd képviselője.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink