Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-20 10:30:00

Csak kapkodjuk majd a fejünket: mutatjuk, milyen időre számítson

Mintha nem tudná eldönteni az időjárás, hogy mit akar.

Csak kapkodjuk majd a fejünket: mutatjuk, milyen időre számítson

Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint szerdán fokozatosan mindenütt megvastagszik a felhőzet, és délnyugat felől egyre többfelé ered el az eső, záporeső, de kora délutánig a keleti, északkeleti megyékben még szűrt napsütés is lehet, ott csapadék csak délutántól, estétől várható.

A keleti szél több helyen megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között alakul. Késő estére többnyire 8 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtök reggeltől az ország egy részén dél felől felszakadozik, csökken a felhőzet, másutt - nagyobb eséllyel északnyugaton - erősen felhős vagy borult marad az ég, majd estefelé keleten ismét egyre több felhő valószínű. Reggel még több helyen lehet kisebb eső, majd a csapadék észak felé húzódik, miközben arrafelé is egyre kisebb területre zsugorodik, aztán estefelé keleten, északkeleten szórványosan ismét eleredhet az eső.

A déli, délkeleti szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink