Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-20 08:32:00

Borkai-ügy: két prostituáltat vettek őrizetbe

Hétfőn zsarolás és más bűncselekmények miatt több embert, köztük egy volt válogatott labdarúgót is előállítottak, most kiderült, hogy köztük van két, prostituáltként dolgozó nő is, akiket őrizetbe vettek.

Borkai-ügy: két prostituáltat vettek őrizetbe

A Magyar Nemzet azt írja, a két nőt a Marina Part Lakóparkból vitték el a rendőrök. 

Az ORFK kommunikációs szolgálata szűkszavúan reagált a lap kérdéseire. Eszerint az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást.

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a két nő azonos azzal a két huszonéves magyar nővel, akik a Borkai Zsolt győri polgármester horvátországi hajóutazásán szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a volt politikusnak és a hozzá közel állónak tartott neves győri ügyvédnek. A hatóságok ezt nem kommentálták.

Az orgiáról készült felvételt Az ördög ügyvédje nevű blog tette közzé az egyik legnagyobb pornóoldalon, majd egy közösségi oldalon, ahol aztán számos, a közpénzek győri felhasználásával kapcsolatos, bűncselekményekre, valamint kábítószer használatára utaló információk láttak napvilágot.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink