Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-18 10:44:00

L. L. Juniornak elege lett: ultimátumot adott

Még mindig nem tudnak megállapodni gyermekük, Lacika felügyeletéről szülei. Kiderült, hogy L.L. Junior azt szeretné elérni, hogy volt párja, Csilla a jövőben köteles legyen bemutatni a párját, akivel együtt kívánja nevelni a közös kisfiukat.

L. L. Juniornak elege lett: ultimátumot adott
Fotó: Facebook

Lacikát az énekes azután vette magához, hogy augusztus végén tragikus körülmények között veszítették el kisebbik fiukat, Dávidkát - írja az NLC.

"Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás"

– nyilatkozta a Blikknek dr. Horváth András, Hopp Csilla jogi képviselője, hozzátéve: szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával.

"Ezt ügyfelem és én is elutasítottuk, jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle"

- mondta az ügyvéd.

Dr. Mester Csaba, a zenész ügyvédje szerint abszolút megalapozott elvárás, hogy ha Lacika anyjának új párja lesz, akkor az apa szeretne vele találkozni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink