Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-17 11:08:00

Mi történt? Sas József váratlan nyilatkozata

Mégsem ment el a könyvbemutatóra, de nem azért, amire elsőre gondolnánk.

Mi történt? Sas József váratlan nyilatkozata

Az utóbbi napokban sokan megijedtek, hogy ismét valami komoly baja lehet a 80 éves sztárnak, aki márciusban kapott agyi infarktust. A feltételezés onnan született, hogy a korábbiakkal ellentétben az édesapjáról és az életről szóló, A nemzet komédiása című könyv második, november 9-re meghirdetett bemutatóját hirtelen lemondták, dacára annak, hogy másfél héttel korábban maga az író, Markos Zoltán még a nagyközönség előtt jelentett be: a nagybeteg komikus személyesen is meg fog jelenni az eseményen.

A Bors az elmaradt bemutató miatt felkereste Sas József feleségét, nem ő, hanem maga a legendás nevettető vette fel a telefont. „Köszönöm az érdeklődést, nincs semmi bajom, csupán arról van szó, hogy szerettem volna a Pozsonyi úton a kedvenc könyvesboltomban megtartani ezt a bemutatót, amire már én is elmentem volna. Valamiért így alakult, remélem, hamarosan bepótoljuk” – kezdte a beszélgetést Sas.

Azt is megemlítette, hogy még mindig vágyik vissza a színpadra. „Egy-két pillanatra már fel is tudok állni a tolószékből az ápolóm és a szeretteim segítségével, ami hatalmas haladás, ahhoz képest, ahonnan indultunk hét hónapja. A torna persze folyamatos, de egyre bizakodóbb vagyok. Hogy teljes lesz-e a javulás? A remény mindig megvan, mi mindent próbálunk érte megtenni. Még mindig a vágyam, hogy visszatérjek a színpadra” – jelentette ki határozottan Sas. Részletek itt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink