Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-15 06:35:00

Lazán, öltönyben, a Karmelita erkélyéről bombázza Orbán Pest felé a labdát

Egy egész ország focizik abban a videóban (sőt a fókák is) amit a miniszterelnök posztolt ma hajnalban, az esti Puskás Aréna megnyitója alkalmából a “Hajrá, magyarok!” jegyében.

Sötétkék öltönyben, kedvenc sportújságját, a Nemzeti Sportot olvassa épp a Karmelita erkélyén a miniszterelnök, amikor is egy labda száll felé - mellel leveszi, majd lazán Pest felé bombázza Orbán Viktor a labdát...

De nemcsak a miniszterelnök, egy egész ország focizik abban a futball videós kisfilmben, amit Orbán Viktor posztolt ma hajnalban, az esti Puskás Aréna megnyitója alkalmából a “Hajrá, magyarok!” jegyében.

Rúgják a labdát a gyerekek a réten, a takarítónő az iskola folyosóján, Fürjes Balázs a Puskás Aréna építését felügyelő államtitkár és Skardelli György, az aréna tervezője fejjel továbbítja az építőknek, de továbbítják a “bőrt” a fókák is, fociznak a biztonsági őrök, Varga Judittól igazságügyi miniszter az Országház egyes kapujától rúgja át Budára, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke Puskásnak dobja, és Dzsudzsák is labdába rúg..

A három év alatt 150 milliárdból felépült Puskás Aréna ma esti avatója a Magyarország-Uruguay nyitómérkőzés lesz.

És a kisfilm:

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink