Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-14 12:58:00

Dézsi Csaba Andrást ajánlja a Fidesz elnöksége győri polgármester-jelöltnek

A Fidesz országos elnöksége hivatalosan is Dézsi Csaba Andrást ajánlja Borkai Zsolt lemondása után győri polgármester-jelöltnek - erősítették meg az atv.hu-nak a kormányinfó után vezető fideszes politikusok.

Dézsi Csaba Andrást ajánlja a Fidesz elnöksége győri polgármester-jelöltnek

Gulyás Gergely nem erősítette meg a mai kormányinfón az ATV kérdésére, hogy a Fidesz országos elnöksége döntött kedden: hivatalosan is Dézsi Csaba Andrást ajánlja Borkai Zsolt lemondása után polgármester-jelöltnek. A kancelláriaminiszter azért nem adott egyértelmű választ, mert mint mondta udvariatlanság lenne a részéről a győri Fidesz-csoporttal szemben, ugyanis övék a jelölés joga. De nem is cáfolta munkatársunk értedülését, hogy Dézsi a Fidesz-elnökség jelöltje.

A szexvideóbotrányba keveredett Borkai Zsolt múlt heti lemondása után elég sok név forgott a sajtóban, megjelentek a találgatások arról, hogy ki lesz a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Győrben.


A kormányinfó után vezető fideszes politikusok az atv.hu-nak megerősítették: a Fidesz országos elnöksége úgy döntött, hogy Dézsi Csaba Andrást ajánlja polgármesternek a győri Fidesz - csoportnak.


A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa jelenleg is tagja a helyi képviselőtestületnek, a Fidesz-KDNP színeiben egyéni körzetből jutott be a közgyűlésbe - 1998 óta minden alkalommal győzött a körzetében.

Dézsi Csaba András az ország egyik legismertebb kardiológusa. Saját TV műsora van Győrben, és húsz éve a judo szövetség alelnöke.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink