Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-09 14:48:00

Puzsér: "Létezik tökéletes bűntény, a titok, hogy legyen a telefonodban Polt Péter száma"

"Semmi kétség: létezik tökéletes bűntény – a titok, hogy legyen a telefonodban Polt Péter száma" - írja Facebook-oldalán Puzsér Róbert.

"Az elkövető rendszeresen verte a feleségét, mígnem egy nap a nő eltűnt. Eltűnésének időpontjában a mobiladatok szerint egy helyen tartózkodtak. Bizonyítást nyert, hogy a mészáros – akinek úgy tűnik, ez nemcsak a szakmája, hanem a büntetési eszköze is – ledarálta és elégette az asszony holttestét, megmaradt darabjait meg szétszórta egy közeli réten.

Amit az igazságszolgáltatás továbbra sem tud rekonstruálni, hogy vajon mi történhetett az asszonnyal halálának pillanatában? Agyvérzést kapott? A maffia vett elégtételt rajta egy régi tartozása miatt? Elesett a fürdőszoba csúszós kövén? Egyvalami biztos: Magyarországon még akkor is nehéz csőbe húzni egy ártatlan embert, ha széttrancsíroz egy holttestet, amit aztán eléget, széjjelszór, majd zavarodottságában össze-vissza hazudozik arról, hogy miért is tett ilyet a saját feleségével. Magyarországon sikerült már lesittelni egy ártatlan embert a móri tömeggyilkosságért, a feleségét feldolgozó hentest viszont a bíróság mindössze hét évre ítéli.

Semmi kétség: létezik tökéletes bűntény – a titok, hogy legyen a telefonodban Polt Péter száma, de legalább legyen a birtokodban egy elég nagy húsdaráló és kellő mennyiségű sav. Micsoda lehetőségei lehetnek az ország urainak, akik Polt Péter fizetését folyósítják, és akik bármikor megvehetnek akár egy komplett vágóhidat?!" - zárja posztját Puzsér.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink