Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-09 19:07:00

Draskovics, Havas, Czeglédy – kegyetlenül kiakadt a Jobbik budapesti elnöke

Mint arról korábban beszámoltunk, elhatárolódott a Momentum Czeglédy Csaba újbudai és erzsébetvárosi megbízatásától. Az elhatárolódás többek között az újbudai Orosz Anna Facebook-oldalán jelent meg, ahová Czeglédy Csaba is kommentelt. Erre válaszolt az újbudai Momentum-politikus. Most a Jobbik budapesti elnöke, Bencsik János borult ki az ügyön, Facebook-posztját szó szerint idézzük.

Draskovics, Havas, Czeglédy – kegyetlenül kiakadt a Jobbik budapesti elnöke

„Draskovics, Havas, Czeglédy... még nem késő korrigálni!

A Momentumhoz hasonlóan a Jobbikkal sem egyeztetett senki Czeglédy Csaba ügyvédi irodájának erzsébetvárosi és újbudai önkormányzati megbízásával kapcsolatban. Az, hogy Gyurcsány Ferenc bizalmasa, akit már 2010 előtt (!) jogerősen elítéltek adócsalásért és magánokirat-hamisításért, újra pozícióba jut, ráadásul céges átvilágítások kapcsán, az ellenzéki együttműködés megcsúfolása.

De a szocialista panoptikum más meglepetéseket is tartogatott e hétre. Ott van a pénzügyminiszterként áfa-visszatartásokkal trükköző Draskovics Tibor kinevezése a BKK igazgatósági elnökének, vagy Horn Gyula unokahúgának, az 56-os pesti srácokat nemes egyszerűséggel lefasisztázó Havas Szófiának a fővárosi bizottságba ejtőernyőzése. A sort sajnos lehetne folytatni. Orbán Viktor csak egy kávét kér.

A NER bukásához Magyarországon két feltételnek kell egyszerre teljesülnie. Az egyik az összes ellenzéki pártra kiterjedő közös fellépés. A másik ezen pártok belső megújulása. E két feltétel kéz a kézben jár. Így és csakis így lehet tartós sikereket elérni.

Az első feltétel idén októberben teljesült, amikor egy az egy elleni küzdelmekben Budapesten és több vidéki nagyvárosban átütő sikereket értünk el. A második feltétel viszont a mai napig csak részben valósult meg, és ha ezt megspóroljuk, engedve, hogy a 2010 előtti, letűnt korok dicstelen figurái újra az élvonalba fúrják magukat, akkor mindannyian vesztettünk. Akkor hiábavalóak voltak az elmúlt évek erőfeszítései, kompromisszumai.

Még nem késő korrigálni.”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink