Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-08 19:23:00

Kocsis Máté üzent a túloldalra: Gyáva, gazember dolog!

Kocsis Máténál kiverte a biztosítékot, hogy a kokainos videóbotrányba keveredett és az MSZP-ből emiatt kizárt szocialista Lackner Csabát a XIX. kerületi lakhatási önkormányzati bizottságba a szocialisták mégis beszavazták.

“Kedves Mindenki a Túloldalon!

Az milyen, hogy a kampány után végre felismertétek a kokainos videón a Lopós Lacknert, majd kizártátok a pártból, elhatárolódtatok tőle, de azért most megválasztottátok a lakásügyi bizottság vezetőjének, aztán pedig közlitek, hogy hibás volt a lista? Hm? Mi ez? Nevetséges, gyáva, gazember dolog! Gondolom kellett a szavazata a korrupcióellenes csomaghoz...” - írt felháborodott Facebook posztot Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető.

Ami történt: az MSZP-s Lackner Csabát, aki az önkormányzati választás előtt kokainbotrányba keveredett, de az önkormányzati választáson a kispestiek megválasztották képviselőnek, az MSZP kizárta a soraiból. Ezt követően mégis jelölték és meg is szavazták, hogy az önkormányzat lakhatási bizottságának a tagja legyen.

Az MSZP-s kispesti polgármester, Gajda Péter utóbb azt mondta, hogy véletlenül hibás listát nyújtottak be, amin Lackner is rajta volt, ezért újra fognak szavazni a bizottsági helyekről, és Lackner Csaba nem kap majd bizottsági helyet.

Ajánlom

További belföldi híreink