Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-08 16:03:00

Gajda Péter szerint Lackner Csaba tévedésből kapott bizottsági helyet

Nem a megbeszélt beterjesztés került a szavazó képviselők elé Kispesten tegnap az alakuló ülésen, így juthatott bizottsági pozícióhoz a különféle botrányai miatt elhíresült Lackner Csaba.

Gajda Péter szerint Lackner Csaba tévedésből kapott bizottsági helyet

A Mérce információi szerint a momentumos képviselő egy más listát ismertek, mint amit végül az alakuló ülés elé terjesztettek, az eredeti, mindenki által ismert és átbeszélt listában ugyanis nem szerepelt Lackner Csaba semmilyen bizottsági poszton. Ehelyett azonban már egy „hibás” lista került a szavazó képviselők elé – hogy hogyan, arról nem tudni semmit.

Paróczai Anikó (Momentum) miután kiderült, hogy mégis „sikerült” Lacknert is beszavazni a szociális és lakásügyi bizottságba, egyből beszélt Gajda Péterrel a problematikus eljárásról, mire a szocialista polgármester jelezte: véletlenül hibás listát nyújtottak be, és újra fognak szavazni a bizottsági helyről.

A Momentum tartja magát Fekete-Győr András korábbi szavaihoz, miszerint harcolni kell „Lackner Csaba-félékkel szemben”, a Momentum elnöke egyébként egy korábbi interjúban „velejéig korruptnak” is nevezte az MSZP-ből kizárt politikust.

A Momentum úgy tudja: Kispesten a megismételt szavazás után „Lacknernek semmi pozíciója nem lesz”, a bizottsági helyét egyébként épp Paróczai Anikó veszi majd át, társadalmi munka keretében (mivel más bizottságban is végez munkát).

atv.hu/merce.hu

Ajánlom

További belföldi híreink