Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-07 18:59:00

Baranyi: rettegnek a ferencvárosiak, hogy lányokat fognak megerőszakolni Erdogan magániskolája miatt

Nem szomorkodik Baranyi Krisztina amiatt, hogy nem kapott bizottsági helyet a Fővárosi Közgyűlésben, helyette már egy rendeletmódosításon dolgozik, ami a parkolásüzemeltetést érintené – egyebek mellett ezt mondta el az ATV Start című műsorban. Ferencváros polgármestere azt is hozzátette, az emberekben nyomott hagyott a migránsok elleni propaganda, és már Erdogan magániskolájával kapcsolatban is olyan félelmek jelennek meg a helyiek körében, hogy lányokat fognak megerőszakolni.

 

Nem kapott bizottsági helyet Baranyi Krisztina a Fővárosi Közgyűlésben. Ferencváros ellenzéki polgármestere azonban nem búslakodik. Mint mondta, kerületében éppen elég munkája van.

Az viszont meglepte – ismeret el az Azonnalinak adott interjújában –, hogy a ferencvárosi közgyűlésből kiszoruló Pál Tibor munkájára előbb számítanak a fővárosi bizottságokban.

A Momentum felajánlását gálánsnak tartja, de nem fog élni vele.

Ezzel kapcsolatban a politikus az ATV Start című műsorban elmondta, hogy ez egyáltalán nem viseli meg, ugyanis enélkül is fog tudni dolgozni a közgyűlésben. Mint mondta, egy hete vette át jogerősen Ferencváros irányítását, azóta pedig már hozzákezdett a kerület dolgainak rendbehozásához. A IX. kerület polgármestere azt is hozzátette, hogy jelenleg egy rendeletmódosításon dolgozik a parkolásüzemeltetéssel kapcsolatban, amivel szerinte megelőzhető lenne, hogy kilopják a parkolási pénzeket Budapestről. Emlékeztetett arra is, hogy az elmúlt 30 évben több tízmilliárd forintot loptak ki pártokhoz köthető oligarchák. Bár nem csalódott, de úgy gondolta, hogy az emberek felhatalmazásából megválasztott polgármesterek is kapnak bizottsági helyet a közgyűlésben. Baranyi azt is elmondta, hogy ő más párt kvótáján keresztül nem szeretne bekerülni, holott kedves gesztusnak találta azt, hogy a Momentum a saját kvótájára ajánlott fel neki helyet.

Közben a politikus Pintér Sándor belügyminiszterhez fordult Erdoğan török elnök budapesti magániskolája miatt. Levelében pár napja kifejtette, hogy a intézmény mögött álló alapítvány biztonsági kockázatot jelenthet, miután a sajtóhírek szerint terrorszervezetekkel állhat kapcsolatban.

Ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy a mai napig nem kapott választ a belügyminisztertől. Mint mondta, sokan beszélnek erről a kerületben, és egyben nagy riadalmat is keltett.

2014-től kezdve arról szól a közélet egy része, hogy rettegni kell a migránsoktól, ami nyomot hagyott az emberekben. Már most elkezdődtek azok a pletykák – tette hozzá –, hogy majd megerőszakolják a gyerekeket.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink