Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-05 09:44:00

Kiderült, ez ad erőt Sas Józsefnek

Sas József felesége szerint Kulka János példája sok erőt adott nekik, mert látják azt, hogy kellő kitartással és akarattal még ebből a csúnya betegségből is ki lehet jönni.

Kiderült, ez ad erőt Sas Józsefnek
Sas József, humorista

A humorista januárban, a thaiföldi nyaralásán kapott sztrókot, azóta ágyhoz van kötve, valamint a beszéd is nehezen megy neki.

Azonban feleségével mindent megtesznek azért, hogy az állapota javuljon, nagyon bizakodóak, többek közt a 2016-ban szintén sztrókot kapó Kulka János gyógyulása ad nekik erőt.

„Jóska nagyon akar fejlődni, gyógyulni, csak ez nem olyan egyszerű, nem olyan gyors, mint szeretnénk”

- árulta el a Blikknek Zsuzsa asszony.

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy javuljon az állapota, de ez egy nagyon csúnya betegség. Kulka művész úr többször mesélt már arról, hogy ő min ment keresztül, hogyan gyógyult meg, hogyan küzdött” – mondta Sas József felesége.

A humorista négy hónapnyi kórházi kezelés után, júliusban mehetett haza, azóta felesége viseli gondját.

„Jóska 20 évvel idősebb, mint Kulka János, aki bár nem teljesen ugyanazon ment át, mint a férjem, de a beszédével neki is voltak gondok. A férjem kommunikációja lassabb, mint volt, de mindenről beszélget. Szeretnénk, ha az is visszaállni a régi formájába, dolgozunk rajta. Néha hezitál, keresi a szavakat, de máskor verseket idéz vagy énekel. Nagyon változó, de látjuk a színész úr példájából is, hogy sokat tud javulni az ember beszéde a sztrók után, ha dolgozik rajta”

– mesélte a humorista felesége.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink