Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-05 16:56:00

Ismét bedrogozva vezetett a zuglói gázoló, aki segítségnyújtás helyett szépségszalonba ment

A nő korábban öt és fél évet kapott, mert bedrogozva halálra gázolt egy idős férfit.

Ismét bedrogozva vezetett a zuglói gázoló, aki segítségnyújtás helyett szépségszalonba ment

A 24.hu úgy tudja, hogy az egyébként lakhelyelhagyási tilalom alatt álló T. Klára Petrát egy közúti ellenőrzés során kapták el a rendőrök Zuglóban, a nála elvégzett gyorsteszt pedig marihuána és amfetamin használatát mutatta ki. Amennyiben a végleges szakértői vélemény is megerősíti a gyorsteszt eredményét, ismét letartóztatásba helyezhetik a gázolót.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője azt közölte, hogy az első fokon öt és fél vére ítélt nő elleni eljárás másodfokon folyamatban van.

A vádlottal szemben szeptemberben rendőri intézkedés történt, amelyre figyelemmel a Fővárosi Főügyészség indítványozta a bűnügyi felügyelet szabályainak szigorítását, a Fővárosi Törvényszék pedig ez alapján elrendelte, hogy a gázoló az általa lakott ingatlant csak külön engedéllyel hagyhatja el. A bíróság döntése még nem végleges.

A nő 2018. november 7-én a kora délutáni órákban, Budapest XIV. kerületében a Füredi úton kokain befolyása alatt vezetett, amikor elgázolt egy járdáról az úttestre lépő 85 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A nő kokaint fogyasztott, ezért nem vette észre a férfit, holott a vád szerint objektív körülmény nem gátolta ebben.

A baleset után a vádlott segítségnyújtás, illetve a mentők és rendőrök értesítése nélkül elhagyta a helyszínt. A nő egy szépségszalonban ült két órával később, amikor megtalálták a rendőrök, és éppen műszempillát csináltatott. Akkor T. Klára Petra terhére a vád tárgyát képezte, hogy már 2016. áprilisában elkapták, amikor kokain hatása alatt vezetett.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink