Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-04 07:10:00

Nézze, mit csinál a Kétfarkú Kutyapárt a plakátok elhelyezésére szolgáló falapokkal

Az önkormányzati választások után megmaradt, a plakátok elhelyezésére szolgáló falapokat hasznosítják újra a Kétfarkú Kutyapárt passzivistái. A fatáblákból, egyenként két-három órás ráfordítással kutyaólakat készítenek. Ezek első darabjait ma adták át egy pécsi állatvédő alapítványnak.

A kétfarkú kutyapárt az interneten tette közzé a felhívását, ami arról szólt, hogy szeretnék összeszedni és hasznosítani a választások után szemétre kerülő faanyagot. A táblákat neki is álltak összegyűjteni, a faanyagból kutyaházak készülnek.

"Két prorotípus készült el, amelyet a mai nap folyamán fogunk átadni a Morpheus Állatvédő Egyeületnek. reméljük, hogy a prototípusok jől sikerültek tudják is majd használni őket." - nyilatkozta Korga Balázs, az MKKP pécsi passzivistája.

A kutyapárt akciójához mások is csatlakoztak.

"Meg sem fordult a fejünkben, hogy ne segítenénk nekik. Egyrészt azért, mert mi ugye zöldpártként azt valljuk, hogy minden eszközt meg kell próbálni újra hasznosítani, feldolgozni és erre egy nagyon jó nagyon nemes célja volt a pártnak." - mondta az ATV Híradónak Szabó András, a pécsi LMP elnökségi tagja.

Az első két házat délután adták át a pécsi állatvédőknek, akik azokat az általuk üzemeltetett menhelyen fogják majd használni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink