Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-11-04 12:04:00

Hadházy az ellenzéknek: ne állják végig Handó és Polt eskütételét!

A független képviselő arra buzdítja az ellenzéket, hogy már a szavazáson se vegyenek részt, hiszen a "kétharmados szavazógép" úgyis teszi a dolgát.

Hadházy az ellenzéknek: ne állják végig Handó és Polt eskütételét!

Hosszú Facebook-bejegyzésben írja le véleményét Hadházy Ákos azzal kapcsolatban, hogy hétfőn szavaz a parlament Handó Tünde alkotmánybírává, és Polt Péter legfőbb ügyésszé választásáról. A politikus szerint biztos, hogy mindkettejüket megválasztják, hiszen mindezt az ellenzék nem tudja megakadályozni, sőt, a nem kormánypárti képviselőknek szerinte nincs szavuk az Országgyűlésben, akkor sem, ha felszólalnak. Ezért Hadházy azt kéri az ellenzéktől, hogy ne állják végig Polt és Handó eskütételét, sőt, már a szavazást is nyugodtan hagyják ki.

Ha az önkormányzati választások után az ellenzéki pártok már a 2022-es győzelemről szőnek álmokat (miközben persze a Fidesz még mindig a szavazatok több mint felét tudhatja magáénak), emlékeztetném őket arra, hogy remélt kormányzásuk idején is Polt Péter lesz a legfőbb ügyész. Vagyis könnyen lehet, elfelejthetnek bármiféle elszámoltatást, és felkészülhetnek arra, hogy ellenük viszont akár koholt vádakkal is eljárás fog indulni. Nem tudom, hogy véletlen-e vagy szándékos az, de ugyanezen a napon fogja felfüggeszteni a „parlament” Varjú László mentelmi jogát azért, mert Polt szerint a smasszerek által letepert képviselő erőszakot követett el az MTVA székházban

- írja Hadházy. A politikus hozzáteszi: az ellenzéki pártok képviselői hiába nyomják meg a "nem" gombot a szavazásoknál, semmire sem mennek vele, ezért célszerűbb lenne a Parlamenten kívül tevékenykediük mert szerinte "van kint is tennivaló".

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink