Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-31 14:26:00

Összejön a 700 millió Levente kezelésére is: Mészárosék 120 millióval szálltak be

A Mészáros-csoport megerősítette, hogy 120 milliót átutaltak, valamint adakozásra hívta fel Mészáros Lőrinc a nagyvállalkozókat, melynek eredményeként további 200 millió összejött.

Az ATV Híradó megkeresésére a Mészáros-csoport kommunikációs igazgatója, Dr. Tóth Krisztina közölte, hogy a tegnapi napon elutalta 120 millió forintot, mellyel a szintén SMA-ban szenvedő Levente kezelését támogatják.

„Egyben Mészáros Lőrinc Úr adakozásra hívta fel a nagyvállalkozókat. Ennek eredményeként információink szerint a Duna Aszfalt további 100 millió Ft-tal, illetve más magyar vállalkozások összesen további 80 millió Ft-tal járultak hozzá a Kisfiú gyógyulásához”- közölte a kommunikációs igazgató, hozzátéve, hogy mindennél fontosabbnak tartják azt a „példaértékű társadalmi összefogást”, melynek köszönhetően rövid időn belül két SMA-betegségben szenvedő gyermek „is esélyt kapott a teljes értékű életre”.

Levente édesanyja a Facebook-oldalon tegnap este azt írta: 495 millió forint + 70.962 euró és 13 ezer font gyűlt össze. Így a Mészáros-csoport és a nagyvállalkozók utalásával összejött a 700 millió forint a kisfiú gyógyszerére.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink